2 el ketjap
2 limoenen
3 tl speklapkruiden
3 speklapjes a la minute
3 Bao Bun broodjes*
Handje koriander
2 el gebakken uitjes
½ rode peper, in ringen gesneden
2 tl sesamzaadjes
3 el Hela Kruiden Ketchup Pinda
- Maak een marinade van de ketjap, limoensap en speklapkruiden. Marineer de speklapjes in de marinade voor 30 minuten;
- Bereid de Bao Buns volgens de instructies op de verpakking;
- Laat de speklapjes uitlekken en grill goudbruin op de BBQ totdat ze krokant zijn;
- Trek de Bao Buns open en leg op elk broodje 2 halve speklapjes, enkele blaadjes koriander, gebakken uitjes, rode peper ringetjes en maak het broodje af met Hela Kruiden Ketchup Pinda. Serveer met partjes limoen.
*Bao Bun broodjes zijn te verkrijgen in de diepvriesafdeling van de Toko / groothandel.
Smakelijk!