1 pakje BOON Curryworst met Hela Kruiden Ketchup Curry
2 (volkoren) broodjes
2 stengels bosui
4 augurken
Voor de koolsla:
150 g witte kool
75 g geraspte wortel
handje rozijnen
50 ml (plantaardige) yoghurt dressing
- Verwarm een scheutje olie in een koekenpan en bak de BOON curryworsten in 8-9 min. om en om goudbruin op middelhoog vuur.
- Zet het vuur laag en voeg daarna de sachets Hela Kruiden Ketchup Curry toe over de worsten en bak dit nog 1 min. mee. Blijf roeren in de pan.
- Leg de curryworsten op een broodje en garneer met de bosui en augurken. Serveer met de koolsalade.
BBQ-tip: Voor een smokey bite leg je ze ongeveer 10 min. op de BBQ, af en toe omdraaien. Voeg de sachets Hela Kruiden Ketchup Curry toe over de worsten op je bord.
Smakelijk!