1 wit stokbrood
550 gr jackfruit
1 el kruidenpasta voor jackfruit rendang
1 teentje knoflook, fijngesneden
½ kopje witte wijnazijn
2 el suiker
1 el grove mosterd
100 gr wortel julienne
100 gr rode biet julienne
100 gr witte kool julienne
½ komkommer in reepjes gesneden
6 el Hela Mosterd-Dille Dressing
Handje koriander
Zout en peper
3 el zonnebloemolie
- Snijd het stokbrood in de lengte doormidden;
- Laat het Jackfruit uitlekken en pluk het uit elkaar. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de olie toe. Bak het Jackfruit samen met de piri piri kruiden en teentje knoflook tot deze mooi goudbruin is;
- Maak ondertussen een sausje van de wijnazijn, suiker, mosterd, zout en peper. Laat hierin de wortel, biet, kool en komkommer marineren;
- Besmeer het stokbrood met enkele lepels Hela Mosterd-Dille Dressing;
- Verdeel het Jackfruit over het stokbrood en leg enkele lepels uitgelekte groente over het Jackfruit;
- Maak af met nog 1 el Hela Mosterd-Dille Dressing en koriander.
Smakelijk!