300 g kipfilet
1 ei
Cornflakes
1/2 el kipkruiden
60 ml Hela Burgersaus
Friet
- Snijd de kipfilet in lange stroken zodat je ongeveer 4 ‘strips’ uit één filet haalt.
- Roer het ei los in een kommetje.
- Kruimel de cornflakes in je handen tot je wat kleinere stukjes hebt en doe in een kommetje.
- Meng de cornflakes met de kipkruiden.
- Haal de kipfilet door het ei en vervolgens door het kommetje met cornflakes. Druk de cornflakes goed aan. Extra crispy? Herhaal deze stap nog een keer.
- Verwarm de airfryer voor op 200 graden en leg hier de chicken strips in. Verwarm de chicken strips in 10-12 minuten, draai ze halverwege een keer om. Of: frituur de crispy chicken strips op 180 graden in 7-9 minuten gaar.
- Bak ook de friet goudbruin en krokant zoals aangegeven op de verpakking.
- Serveer de crispy chicken strips met de friet en de Hela Burgersaus.
Smakelijk!