125 g verse zalm
125 g verse tonijn
75 g rucola slamelange
½ komkommer
5 cherrytomaatjes (geel/rood)
1 handje zeekraal
1 handje kiemgroente naar keuze
Hela Mosterd-Dille Dressing
Sesamzaadjes
Optioneel: volkoren crackers met bijvoorbeeld pompoenpitten
- Snijd de verse zalm en tonijn in dunne plakken.
- Was de groenten en snijd de komkommer met een mandoline, kaasschaaf of rasp (in de lengte) in dunne plakken. Pas op voor je vingers!
- Maak een krans van rucola slamelange op 2 grote, platte borden.
- Rol de sashimi losjes op (niet te netjes) en verdeel deze over de twee kransen.
- Rol de komkommerplakken op en verdeel over de twee kransen.
- Halveer de cherrytomaatjes en verdeel deze over de twee kransen.
- Dresseer de sashimikransen met Hela Salad & Sandwich Sesam-Soja.
- Garneer de sashimikransen met zeekraal, kiemgroente en sesamzaadjes.
- Optioneel: serveer met volkoren crackers met bijvoorbeeld pompoenpitten.
Smakelijk!