300 gr biefstuk
200 gr kikkererwten
400 gr flespompoen stukjes
3 el olijfolie
1 tl grof zeezout
3 el Hela Cranberry-Peper Dressing
100 gr witte pitloze druiven
20 gr amandelschaafsel
10 gr munt
10 gr selderijblad
10 gr roomboter, ongezouten
Verwarm de oven voor op 220°C. Haal de biefstuk uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
Spoel de kikkererwten af in een vergiet en dep droog. Verdeel samen met de pompoen over een met bakpapier beklede bakplaat en verdeel 2 el olie en het zout over het geheel. Rooster voor 25 minuten in de oven.
Verdeel 1 el Hela Cranberry-Peper Dressing over de druiven plaats bij de bakplaat in de oven en rooster 10 minuten.
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan tot goudbruin. Haal de munt en selderij blad van de stelen.
Verhit de boter en resterende olie in een pan en bak de biefstuk 2 minuten per kant op hoog vuur. Haal uit de pan en laat 5 minuten rusten onder aluminiumfolie. Snijd vervolgens in plakken.
Verdeel de gegrilde kikkererwten, pompoen, druiven, munt en selderijblad over de borden. Plaats de gesneden biefstuk bovenop en garneer met de amandelschaafsel en resterende Hela Cranberry-Peper Dressing.
Smakelijk!