2 tomaten
2 vleestomaten
200 g groene asperges
1 rode ui
1 gele courgette
1 groene courgette
2 maïskolven
200 g gemengde sla
1 handje geroosterde amandelen
75 g kroepoek
Grillplaatje voor op de barbecue
Hela Mosterd-Dille Dressing
- Snijd de courgettes en de tomaten + vleestomaten in ongeveer gelijke stukken.
- Snijd de helft van de rode ui in grove stukken, snipper de andere helft van de rode ui.
- Bestrooi ze met zout.
- Was de groene asperges en snijd 2 centimeter van de onderkant af.
- Kook de asperges 5 minuten in water met zout, giet af en bestrijk met olie.
- Leg de groene asperges op een grillplaatje en leg op de barbecue. Laat de groene asperges +/- 10 minuten grillen.
- Leg de asperges, courgette, grove stukken rode ui, en tomaten + vleestomaten ook op een grillplaatje en leg op de barbecue. Laat deze +/- 4 minuten grillen.
- Besmeer de maïskolven met boter en leg op de barbecue. Draai de kolf gedurende 15 minuten steeds een beetje rond zodat hij gelijkmatig kan grillen.
- Bestrooi de kolf met zout.
- Meng de sla met de gesnipperde rode ui en de geroosterde amandelen.
- Dresseer de salade met Hela Mosterd-Dille Dressing
- Dresseer ook de geroosterde groente met Hela Mosterd-Dille Dressing.
- Tip: probeer ook eens de Hela Honing-Mosterd Dressing of Kerrie-Ananas!
Smakelijk!