300 gr kipgehakt
1 el Harissa
1 teentje knoflook, fijngesneden
1 ei
4 el broodkruim
7 el Hela Kruiden Ketchup Knoflook
1 sjalot, fijngesneden
1 handje peterselie, fijngesneden
4 stuks naanbrood
4 el peterselie
4 el volle yoghurt
Zout en peper
- Meng het kipgehakt met de Harissa en knoflook.
- Meng het ei, broodkruim, 3 el Ketchup Knoflook saus, sjalot, peterselie, zout en peper door het gehakt.
- Vorm hier mooie ovale bolletjes van rondom de spiesjes en druk goed aan. Kwast ze lichtjes in met olijfolie en gaar ze op de BBQ voor 10 minuten tot goudbruin en krokant.
- Bak het Naanbrood voor een paar minuten op de BBQ.
- Serveer de kip kebab in dubbelgevouwen Naanbrood met een schep yoghurt en Hela Kruiden Ketchup Knoflook.
Smakelijk!