1 blik mini knakworstjes
4 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
1 ei
4 el Hela Kruiden Ketchup Curry
optioneel: sesamzaadjes
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Bedek een bakplaat met bakpapier.
- Snijd elk plakje bladerdeeg in vier dunne repen.
- Smeer op elk reepje een klein beetje Hela Kruiden Ketchup Curry.
- Rol een mini knakworstje in een reepje bladerdeeg en leg deze op de bakplaat. Herhaal dit tot al het bladerdeeg op is.
- Kluts het eitje en smeer dit over de mini hotdogs. Dit zorgt ervoor dat de hotdogs mooi gaan glanzen. Strooi er eventueel nog wat sesamzaadjes overheen.
- Bak de mini hotdogs af in de oven in ongeveer 10-15 minuten.
- Leg de mini hotdogs op een ronde schaal in de vorm van een krans met in het midden een schaaltje Hela Kruiden Ketchup Curry.
Smakelijk!