200 g extra belegen 48+ kaas
150 ml droge witte wijn
1 el maizena
2 el Hela Kruiden Ketchup Curry
Ingrediënten om te dippen in de kaasfondue zoals snoepgroente, stokbrood, broccoli etc.
- Rasp de kaas grof.
- Verhit een steelpan en voeg hier 100 ml wijn aan toe. Breng op middelhoog vuur tegen de kook.
- Voeg de kaas toe en roer tot een glad mengsel.
- Meng de maizena met de overige 50 ml wijn.
- Roer het maizena papje door de fondue en voeg hier de Hela Kruiden Ketchup Curry aan toe.
- Blijf roeren totdat er een dik gebonden kaasfondue ontstaat. Dit duurt ongeveer 3 minuten.
- Laat de kaasfondue afkoelen in een schaaltje.
- Zet de kaasfondue op tafel tijdens het gourmetten en laat iedereen zijn eigen kaasfondue maken door een flinke lepel kaasfondue te verhitten in het gourmetpannetje.
- Dip je favoriete ingrediënten in de kaasfondue zodra deze warm en smeuïg is.
Smakelijk!