2 Italiaanse bollen
2 kipfilet à 100 g per stuk
100 g botersla
100 g rode kool, gesneden
125 g verse guacamole
1 komkommer
50 g magere yoghurt
1 el Hela Salad & Sandwich Mosterd-Dille
60 g Hela Kruiden Ketchup Curry
1 el olie of boter
- Verhit olie of boter in een koekenpan.
- Bak de kipfilets gaar in ongeveer 10 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
- Snijd ondertussen de komkommer in plakjes en meng met de yoghurt en Hela Salad & Sandwich Mosterd-Dille dressing door elkaar.
- Snijd de Italiaanse bollen open en smeer beide kanten in met de guacamole.
- Verdeel de botersla en rode kool over de broodjes.
- Leg de kipfilets op de brooddjes met sla en rode kool en verdeel hier de Hela Kruiden Ketchup Curry op.
- Serveer de kipburgers met de komkommersalade.
Smakelijk!