400 g patat of friet, met of zonder schil
250 g kippendijfilet
1 ui
2 bosuien
80 g Hela Kruiden Ketchup Pinda
1 el olie
60 g cheddar kaas (optioneel)
frituurpan of airfryer
- Breng de kippendijfilet op smaak met peper en zout.
- Snijd de ui in ringen.
- Verhit de olie in een pan en gaar de kippendijfilet. Bak ondertussen ook de uienringen mee.
- Trek de gegaarde kip met twee vorken uit elkaar zodat je 'pulled chicken' krijgt en zet samen met de uienringen apart.
- Verwarm de frituurpan (180 graden) of airfryer (200 graden) voor.
- Bak de patat goudbruin en krokant.
- Snijd ondertussen de bosuien in ringetjes.
- Verdeel de patat over twee borden en verdeel hierover de pulled chicken en uienringen.
- Voeg eventueel wat geraspte cheddar kaas toe.
- Verdeel de Hela Kruiden Ketchup Pinda over de Loaded Fries en strooi de bosuiringetjes vlak voor serveren over de Loaded Fries.
Smakelijk!