1 venkel, in plakken gesneden (bewaar wat groen voor de afwerking)
1 rode ui, in plakken gesneden
2 zalmmoten
100 gr kabeljauwfilet
6 grijze garnaal met kop en staart
3 el dille en tijm, fijngehakt en extra voor de garnering
50 gr groene asperges
2 el gehakte peterselie
1 el kappertjes
10 groene olijven
10 zwarte olijven
1 citroen, in plakken gesneden
2 el roomboter
½ kopje witte wijn
6 el Hela Kruiden Ketchup Curry
zout en peper
- Vouw voor elk pakket een stuk aluminiumfolie van 30 x 50 cm doormidden. Leg dit op een passend stuk bakpapier en vet in met olijfolie;
- Leg hierop de venkel en ui. Verdeel over elk pakketje de zalm, kabeljauw en de garnalen. Bestrooi met zout/peper, dille en tijm. Leg hierop de groene asperges. Besprenkel het geheel met gesnipperde peterselie 2 theelepels kappertjes, olijven en een paar plakjes citroen. Leg tenslotte 1 eetlepel roomboter bovenop;
- Vouw eerst het bakpapier dicht en daaromheen de aluminiumfolie. Zorg dat de pakketjes goed dicht zijn en leg op de BBQ voor 25 minuten (niet op het heetste gedeelte);
- Vouw de pakketjes open maak af met het groen van de venkel en extra dille en tijm. Serveer met Hela Kruiden Ketchup Knoflook.
Smakelijk!