1 courgette, in halve maantjes
150 gr wortel, in linten gesneden
1 perziken uit blik
1 vleestomaat, in plekken gesneden
400 gr gekleurde parel couscous
Een handje pistache noten
1 bol burrata
3 el munt, fijngesneden
1 kopje Hela Kerrie-Ananas Dressing
Zout en peper
- Verwarm de oven voor op 185°C. Leg de courgette, wortel, perziken en tomaat op een met bakpapier beklede bakplaat, besprenkel met olijfolie, zout en peper en grill ze in de oven voor 20 minuten. Of grill op de BBQ voor 10 minuten.
- Kook de parelcouscous volgens de verpakking en laat afkoelen.
- Hak de pistachenoten grof en haal de bladeren munt van de takken af.
- Voeg de couscous toe aan een schaal en leg de gegrilde groentes op de couscous. Bestrooi met munt, pistachenoten en leg de hele burrata bovenop. Serveer met Hela Kerrie-Ananas Dressing.
Smakelijk!