160 g tagliatelle pasta
300 g passata (gezeefde tomaten)
80 g Hela Kruiden Ketchup Curry
200 g verse gehaktballetjes
200 g Shiitake paddenstoelen
10 g verse basilicum
1 pistoletje
1 bakje kruiden- of knoflookboter
1 sjalotje
1 el olie of boter
- Kook de tagliatelle beetgaar volgens de bereidingswijze op de verpakking en giet af.
- Snipper ondertussen het sjalotje fijn.
- Verhit de olie of boter in de pan en fruit het sjalotje aan.
- Voeg de gehaktballetjes toe en bak deze rondom bruin.
- Voeg de passata en de Hela Kruiden Ketchup Curry toe aan de pan met gehaktballetjes en laat ongeveer 5 minuten sudderen op een laag vuurtje.
- Voeg de shiitake paddenstoelen toe laat nog ongeveer 5 minuten sudderen.
- Voeg de tagliatelle toe aan de pan met saus en gehaktballetjes en roer door elkaar.
- Verdeel de pasta over twee borden en garneer hier de basilicum overheen.
- Snijd het pistoletje in plakjes en serveer deze samen met de kruiden- of knoflookboter en de pasta.
Smakelijk!