100 ml water
100 ml azijn
1 el suiker
1 rode ui
50 gr Parmezaanse kaas
50 gr hazelnoten
1 rode rawit peper
160 gr runder carpaccio
30 gr rucola
1 tl sumak
½ tl grof gemalen zwarte peper
4 el Hela Spicy Mosterd-Dille Dressing
Verwarm het water, azijn en suiker in een steelpan tot de suiker is opgelost. Pel en snijd de rode ui in ringen. Voeg de ui toe aan de pan, zet het vuur uit en laat 20 minuten staan. Laat vervolgens uitlekken in een vergiet.
Schaaf de Parmezaanse kaas in krullen met een dunschiller. Snijd de hazelnoten grof en snijd de rawit peper in ringen.
Verdeel de carpaccio over de borden en leg de rucola in het midden. Verdeel de ingelegde uien, Parmezaanse kaas, hazelnoten, rawit peper, sumak en zwarte peper over de carpaccio. Maak af met de Hela Spicy Mosterd-Dille Dressing.
Tip: minder pittig gebruik dan de helft van de rawit peper of laat in zijn geheel weg
Smakelijk!