400 gr kipdijfilet
6 el Hela Sweet Chilisaus met Stukjes Chilipeper
1 sinaasappel
1 el zonnebloemolie
200 gr Soba Noodles
½ Chinese kool
5 radijs
4 mini komkommers
5 gr verse korinader
75 gr gezouten pinda’s
20 gr alfalfa
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de kip in blokken van 2x2 cm. Voeg samen met 2 el Hela Sweet Chilisaus met Stukjes Chilipeper toe aan een kom, mix door elkaar en laat 10 minuten marineren.
Snijd de sinaasappel in hele dunne plakken en smeer in met 1 el Hela Sweet Chilisaus met Stukjes Chilipeper. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en karamelliseer voor 20 minuten in de oven.
Verhit de olie in een pan en bak de kip 10 minuten op middelhoog vuur.
Bereid ondertussen de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet af en meng met de resterende Hela Sweet Chilisaus met Stukjes Chilipeper. Laat afkoelen.
Snijd de kool in fijne repen en de radijs in dunne plakken. Schaaf de komkommer met een dunschiller in plakken over de lengte. Snijd de koriander grof. Rooster de pinda’s in een droge koekenpan tot goudbruin.
Verdeel de noodles over de borden en maak af met de kip, sinaasappel, kool, radijs, komkommer, korinader en pinda’s. Garneer met de alfalfa.
Smakelijk!