1 teentje knoflook
250 gr garnalen ongepeld
2 el extra vierge olijfolie
5 el Hela Cocktailsaus met Bruschetta Kruiden
200 gr biefstuk
1 maiskolf, voorgekookt
1 courgette
1 rode ui
1 avocado
5 gr koriander
30 gr pistachenoten
Pel en pers de knoflook. Voeg de knoflook samen met de garnalen, olijfolie en 1 el Hela Cocktailsaus met Bruschetta Kruiden en roer door. Laat 10 minuten marineren.
Snijd ondertussen de biefstuk in stukken van 3x3 cm. Snijd de mais en een ½ courgette in plakken van 2 cm dik. Pel de rode ui en snijd in grove stukken. Rijg dit alles samen met de gemarineerde garnalen om en om over 4 grote bbq spiezen. Grill de spiezen voor 6 minuten op de bbq of in een grillpan.
Snijd ondertussen voor de groene salade de resterende courgette met een spirelli. Snijd de avocado doormidden, pel de schil, verwijder de pit en snijd in plakken. Haal de bladeren koriander van de stelen. Meng dit alles samen met de pistachenoten.
Serveer de Surf & Turf spiezen samen met de groene salade en de resterende Hela Cocktailsaus met Bruschetta Kruiden. Gebruik de Hela kruiden als saus voor de Surf & Turf spiezen, maar ook zeker lekker als dressing voor de groene salade.
Tip: Geen spirelli? Koop dan kant-en-klare courgette spaghetti slierten.
Smakelijk!