2 avocado's
2 el citroen- of limoensap
1 grote rode ui
2 teentjes knoflook
1 rode peper (optioneel)
6 sneetjes volkoren brood
8 plakjes bacon
200 g mozzarella
100 g gegrilde achterham
50 g rucola sla
60 g Hela Kruiden Ketchup Curry
- Begin met het maken van de guacamole. Prak hiervoor de avocado fijn in een schaaltje.
- Snipper de rode ui en pers de knoflook met een knoflookpers.
- Wil je een pittige guacamole? Voeg dan de, fijngesneden, rode peper toe.
- Meng de rode ui, knoflook, het limoen-/citroensap en eventueel de rode peper door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
- Toast de sneetjes brood in een broodrooster, in een grillpan of in een tosti-ijzer.
- Bak de plakjes bacon in een pan zodat deze knapperig worden.
- Snijd de mozzarella in plakken.
- Smeer een snee brood in met de helft van de guacamole en een handje rucola sla.
- Beleg met de helft van de gegrilde achterham, de helft van de mozzarella en twee plakjes bacon.
- Dek de eerste laag af met een snee brood en herhaal stap 8 en 9 opnieuw met de overige ingrediënten.
- Dek ook de tweede laag af met een snee brood.
- Snijd de tosti doormidden.
- Herhaal stap 8 t/m 12.
- Serveer met een schaaltje Hela Kruiden Ketchup Curry.
Smakelijk!