400 gr krielaardappelen
260 gr kabeljauwhaas
4 el Hela Dillesaus met Citroen
300 gr regenboog wortelen
1 rode ui
1 bol knoflook
5 gr verse salie
150 gr trostomaten
100 gr groene aspergestips
½ tl grof zeezout
½ tl grof gemalen zwarte peper
2 el olijfolie
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de krielaardappelen in parten. Breng water aan de kook in een grote pan en kook de aardappelen 10 minuten. Giet af.
Smeer ondertussen de kabeljauw in met 1 el Hela Dillesaus met Citroen. Snijd de regenboog wortelen over de lengte doormidden. Pel en snijd de rode ui in parten. Snijd de bol knoflook over de breedte doormidden en rits de salie van de takken.
Verdeel de aardappelen over een grote ovenschaal of bakplaat. Verdeel de wortelen, rode ui, knoflook, trostomaten, asperges en salie over de aardappelen. Verdeel het zout, peper en olie over het geheel en leg de kabeljauw bovenop. Plaats in de oven en rooster voor 25 minuten.
Voeg de resterende Hela Dillesaus met Citroen toe aan een bakje en serveer bij de traybake.
Smakelijk!