1 blik kikkererwten à 400 g
160 g edamame boontjes
50 g rode kool (gesneden)
8 snacktomaatjes
1 avocado
140 g rijst
2 radijsjes (dun gesneden)
Sesamzaad (zwart)
Knoflookpoeder
Gerookt paprikapoeder
1 el olijfolie
50 g waterkers
Hela Wasabisaus
- Meng de olijfolie met het gerookte paprika en knoflookpoeder. Spoel de kikkererwten af en voeg het oliemengsel hieraan toe. Rooster de kikkererwten 10 minuten in de oven op 220 graden.
- Kook de rijst.
- Snijd de avocado doormidden en in plakjes.
- Snijd de snacktomaatjes doormidden.
- Doe eerst een schep rijst in de kom, vul vervolgens met de snacktomaatjes, rode kool, edamame boontjes, avocado, radijsjes, waterkers en kikkererwten.
- Verdeel de sesamzaadjes en Hela Wasabisaus over de bowl.
Smakelijk!