1 stokbrood
Topping Mosterd-Dille:
1 pakje Halloumi in plakjes gesneden
2 el zonnebloemolie
2 el geschaafde amandelen
50 gr granaatappelpitjes
Handje dille
Hela Mosterd-Dille Dressing
Topping Honing-Mosterd:
2 verse vijgen, in partjes gesneden
50 gr geitenkaas
30 gr macadamia noten
Hela Honing-Mosterd Dressing
Topping Kerrie-Ananas:
100 gr ricotta
5 aardbeien
2 takjes verse tijm
50 gr hazelnoten, grof gehakt
Hela Kerrie-Ananas Dressing
Snijd het stokbrood in schuine plakken. Bestrijk met olijfolie en rooster goudbruin in de oven voor 5-7 minuten op 180°.
Topping Mosterd-Dille:
- Verhit een koekenpan met olie op middelhoog vuur. Bak de Halloumi tot deze goudbruin is;
- Bak de amandelen in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn;
- Leg op enkele sneetjes stokbrood een plakje Halloumi en garneer met granaatappel pitjes en amandelen. Maak af met een takje dille;
- Serveer met een lepel Hela Mosterd-Dille Dressing.
Topping Honing-Mosterd:
- Leg op elk sneetje stokbrood wat geitenkaas. Leg hierop de vijgen;
- Hak de macadamianoten grof en bestrooi elk sneetje stokbrood met de noten;
- Serveer met een lepel Hela Honing-Mosterd Dressing.
Topping Kerrie-Ananas:
- Bestrijk enkele plakjes stokbrood met ricotta, in plakjes gesneden aardbei, tijm en hazelnoten;
- Serveer met Hela Kerrie-Ananas Dressing.
Smakelijk!