Nieuwe ready-to-serve Maaltijdsauzen van Hela | Hela Thissen B.V.
Menu

Nieuwe ready-to-serve Maaltijdsauzen van Hela

Terug naar artikelen

VENLO – Personeelstekort, duurzaamheid en gezondheid klinken keukens van foodprofessionals bekend in de oren. Helaas niet als muziek maar het zijn topics waar ze dagelijks mee moeten dealen. Vanaf april 2024 brengt Hela zeven nieuwe maaltijdsauzen op de markt die de foodprofessional gaan helpen op het gebied van gemak, smaak en gezondheid.

Ready-to-serve

Rijkgevulde maaltijdsauzen die je direct kunt serveren en die boven alles erg smaakvol zijn. Na 2 jaar ontwikkeling is dit doel nu werkelijkheid geworden en worden er zeven nieuwe maaltijdsauzen geïntroduceerd. Gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en garnituren zoals de beste groenten, kruiden en specerijen. Met de maaltijdsauzen creëren je in je horeca, slagerij of cafetaria keuken de lekkerste gerechten in een handomdraai. De mise-en-place heeft Hela al zorgvuldig gedaan, in de keuken hoeft de foodprofessional zich alleen nog maar de focussen op de rest van een gerecht. Opwarmen en serveren maar!

Duurzaam

De zeven varianten zijn geschikt voor tal van toepassingen, of je nu gaat voor vlees, vis of vega. Daarnaast zijn alle maaltijdsauzen vegan, gluten- en lactosevrij. Loekie Hofstee, Manager Innovatie & Ontwikkeling: ‘Waar een reguliere champignon- en peperroomsaus vaak worden gemaakt van dierlijke room, is er bij de productie van de maaltijdsaus Rijke Champignon en Bonte Peper gebruikt gemaakt van plantaardige room. Ook hebben we bij het ontwikkelen van de Tomate Mexicana en Pomodoro Italia gekeken naar de voedselverspilling van tomaten, de basis van deze sauzen is nu gemaakt van 100% geredde tomaten van Food Fellows. De verpakking is 100% recyclebaar. Hierdoor kunnen de sauzen bijdragen aan jouw duurzaamheidsdoelstellingen.’

Inspiratie

Gedurende de komende maanden zal Hela de maaltijdsauzen introduceren en laten proeven op beurzen en tijdens inspiratiesessies op de Daily Trade Fair in Venlo. ‘Bij Horecabeurs Goes op 4 & 5 maart geven we de aftrap en zijn de sauzen voor het eerst te proeven en laten we zien hoe je ze kunt toepassen in uiteenlopende gerechten. Daarnaast maken we gebruik van een proefbox ter inspiratie. Door de sauzen te proberen in combinatie met een gerecht is meteen duidelijk hoe gemakkelijk je een gerecht naar een culinair niveau tilt’.  Aldus Veelke Trines, B2B Marketeer.

Benieuwd naar alle varianten die Hela introduceert? Bekijk ze via de volgende link: hela-shop.nl/landingspagina-maaltijdsauzen/

 

Contact
0
WishList
omhoog
Laden
MESSAGE HERE
Cookie-instellingen

Kies hier je gewenste cookie-instellingen

Details over de cookies:

Noodzakelijk
Noodzakelijke Cookies zijn nodig om de website te laten werken. Deze cookies maken basisfuncties mogelijk, zoals paginanavigatie en toegang tot beveiligde delen van de website. Zonder deze cookies kan de website www.hela.nl niet goed functioneren

Marketing
Marketing Cookies worden gebruikt om jou als bezoeker te kunnen volgen waardoor wij jou bijvoorbeeld advertenties kunnen laten zien die voor jou relevant zijn.

Cookie geschiedenis